cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
tony_hernandez
Frequent Visitor

AI Builder Invoice Processing Automation Starter Kit - AI Builder not working properly

Hello all,

 

With the recent release of AI Builder Invoice Processing Automation Starter Kit I am sure the demand for more troubleshooting tips and techniques will increase. So here's the first one:

 

When configuring Providers, I am at the point where I need to map the fields... Somehow, It only shows one field to map (Invoice #). 

 

The rest of my fields which were trained and tested, include, "Total, Bill To, Provider name", and more... I am not able to see those populate on my mappings tab.

 

I made sure I reviewed my trained model, It works like it is supposed to.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
CedrickB
Power Apps
Power Apps

Did you create a region?

Make sure you check the fields you want to use, otherwise they will not show up in the provider configuration.

See attached picture

 

View solution in original post

2 REPLIES 2
CedrickB
Power Apps
Power Apps

Did you create a region?

Make sure you check the fields you want to use, otherwise they will not show up in the provider configuration.

See attached picture

 

View solution in original post

I had created one region called "Default" but I did not explore the settings on it. You're 100% right, the fields were unchecked. It works as it should. Thank you!

Helpful resources

Announcements
Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

User Group Leader Meeting January 768x460.png

Calling all User Group Leaders!

Don't miss the User Group Leader meetings on January, 24th & 25th, 2022.

Users online (1,178)