cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
enswitzer
Helper II
Helper II

Approval on SharePoint Item Creation - not flowing

I have an approval that first loads some information to SharePoint based on some criteria. Then it sends an approval (everything up to this point it working fine)... It is then supposed to take the response and load it back into SharePoint... This seems to be where it fails and never even runs through that loop. Any ideas what I did wrong?

 

This part seems to work ok:

enswitzer_0-1605711201955.png

The Approval E-mail comes through fine as well

enswitzer_1-1605711227212.png

 

enswitzer_2-1605711265162.png

 

This part doesn't seem to even be going into the Apply to Each:

 

enswitzer_4-1605711325597.png

 

 

 

 

 

2 REPLIES 2
manuelstgomes
Community Champion
Community Champion

Hi @enswitzer 

 

It looks correct, so I'm finding it strange that it is failing.

 

Can you show me a run that is failing with the error message? Probably with that, we can figure this out.

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Not failing - just not going through that section (so no error message):

 

enswitzer_0-1605714939564.png

 

enswitzer_1-1605714991300.png

enswitzer_2-1605715014389.png

 

*this is the apply to each step

enswitzer_3-1605715064419.png

 

I think it has something to do with the apply to each, 

 

 

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Users online (5,736)