cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
teste123
New Member

Automatic reply outlook error invalid 64 base

I created a flow that automatic replies to e-mails. It was working fine yesterday but today everything is failing.

It's getting me this message "Invalid base64 string for MIME content." there's no attachment to my reply it's just text on the messge's body. I'm not sure what's happening, I haven't changed anything on my model.

1 REPLY 1
Gopala_Krishna
Solution Sage
Solution Sage

@teste123 

 

If you have any rules configured on your mailbox can you please try de-activating and re-try the send email option again.

 

Also I would suggest you to use the Mail connector and try once instead of the standard Office 365 send email

Gopala_Krishna_0-1611336416498.png

 

If the above steps don't help you please try creating a new connection on your email action card and re-try running the once once done.

 

If the information shared helps you, please consider giving a thumbs up 👍 and mark solution as resolved.

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Users online (1,919)