cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
thumbmelina
New Member

Clicked Play on a PowerApps Received error 500

Hey, am evaluating PowerApps for my organization and built a small custom app that takes input from a user and stores it into two SharePoint lists.

 

When I created the app, I could click "Play" and test it out in the studio. When I try to click "Play" from the Apps tab, or at the top of the page on the "Share" page, I get the following error.

 

- I have cleared my caches

- Never been able to successfully play a PowerApp

- Yes this is happening to my colleagues who either try mine, or author their own

- Am on a trial version of PowerApps. My org has an E3 license.

 

Appreciate the assistance! 

 

 Sorry, there's been a disconnect

We can't get that information right now. Either try again or check our support page to see if there are any known issues.

Hide details

 

1 REPLY 1
manuelstgomes
Super User II
Super User II

Hey @thumbmelina 

 

I think the nice folks over at the PowerApps forum can help you better than we here. 

 

Try submitting your issue there to get a faster reply.

https://powerusers.microsoft.com/t5/Power-Apps-Community/ct-p/PowerApps1

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (30,114)