cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jamesbtech
Regular Visitor

Connections screen never finishes loading

Hi,

In Microsoft Flow in my desktop browser, whenever I click on the Connections screen (under Data), the main panel shows the spinning progress icon forever, and never finishes loading. It's then impossible to edit any connections I create.

Any clues why this might be happening? I orginally had a couple of test flows and a custom connector, but I've since deleted all of these (my flow account is now empty), yet the Connection screen still never loads.

Thanks,

James.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
jamesbtech
Regular Visitor

This seems to have been an issue with cookies. I had third-party cookies blocked. When I re-enabled them, the Connections screen finished loading successfully.

 

James.

View solution in original post

2 REPLIES 2
jamesbtech
Regular Visitor

This seems to have been an issue with cookies. I had third-party cookies blocked. When I re-enabled them, the Connections screen finished loading successfully.

 

James.

TheTechwiz
New Member

We have the exact same issue and enabling 3rd party cookies does not fix the issue.  

 

TheTechwiz_0-1655914715970.png

 

Helpful resources

Announcements
 WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

Explore the latest innovations, learn from product experts and partners, level up your skillset, and create connections from around the world.

Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Users online (2,243)