cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Resolver I
Resolver I

Connections when importing a solution

Anyone know why I'm having to manually reconnect every step when I import this flow in a solution?

Every CDS action says 'Connection' until I add a connection.

Screen Shot 2020-08-12 at 5.06.06 PM.png

1 REPLY 1
Super User III
Super User III

Hello @Connor551 

 

I feel your pain. This is due to solutions, Microsoft is aware of the issues, and will most likely be fixed as new updates come out.

 

For now what I do as a work around is, in the main environment I Export the flow (not the solution just the flow) and than import into the new environment.

 

Solutions do break things with Flow at the moment *Sometimes*

 

You can read more from more people having this problem here:

https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Power-Automate/Common-Data-Service-Action-steps-become-q...

   





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (7,125)