cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Connor551
Resolver I
Resolver I

Connections when importing a solution

Anyone know why I'm having to manually reconnect every step when I import this flow in a solution?

Every CDS action says 'Connection' until I add a connection.

Screen Shot 2020-08-12 at 5.06.06 PM.png

1 REPLY 1
Jcook
Super User III
Super User III

Hello @Connor551 

 

I feel your pain. This is due to solutions, Microsoft is aware of the issues, and will most likely be fixed as new updates come out.

 

For now what I do as a work around is, in the main environment I Export the flow (not the solution just the flow) and than import into the new environment.

 

Solutions do break things with Flow at the moment *Sometimes*

 

You can read more from more people having this problem here:

https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Power-Automate/Common-Data-Service-Action-steps-become-q...

   


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (63,821)