cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Content Organiser - Flow does not run

Hi there, 

I have a solution where a document gets routed to a document library via the content organiser (Sharepoint). then an msflow kicks off when the document has been routed to a document library - all good. 

when the documnet gets routed there is a pop up on the screen that displays the url of the documnet, if a user clicks on (the url) that the flow does not run and the document just stays in the document library unammended - the document is locked i guess... Is there a way around this - i know i can check for locked status in flow but the flow does not even run. 

 

HELP!! 

 

Jason 

2 REPLIES 2
Super User III
Super User III

@Jason_David 

Can you post a screen shot of the pop-up with the URL?

 

Thanks

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott

image001 (1).png

So as this comes on, if the user clicks the link then the documnet gets locked , so the MS FLOW does not work.. The workflow moves and does stuff to the documnet, so if the folder piles up with documnets, the flow does not even execute becasue it must check if it is locked or there is a flag before the flow even executes. Thanks ! 

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (30,290)