cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JMan2021
Regular Visitor

Deploying Power Automate using azuredevops with all Connections adjusted to new Environment

Hi,

I have managed to deploy a Power Automated Flow that sends and Outlook email using the Power Platform kit

https://docs.microsoft.com/en-us/power-platform/alm/devops-build-tool-tasks 

 

But when the Flow is deployed From DEV to TEST, I still need to manually fix the connection with the TEST credentials

Is this normal for now?

Is there a way to deploy with all connections sorted?

Cheers

 

1 REPLY 1
manuelstgomes
Super User II
Super User II

HI @JMan2021 

 

That's perfectly expected. DEV and TEST are probably in different environments, so you need to setup the connection again in that environment, even if the users are the same.

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

 

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

R2 (Green) 768 x 460px.png

Microsoft Dynamics 365 & Power Platform User Professionals

DynamicsCon is a FREE, 4 half-day virtual learning experience for 11,000+ Microsoft Business Application users and professionals.

Users online (2,619)