cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
trandallvermont
Frequent Visitor

Do premium connectors require a Per User with RPA license?

Do premium connectors require a Per User with RPA license? When I attempt to add a connector to a Flow, I get the following:

trandallvermont_0-1632229453751.png

 

For context, I do have a Power Automate per user plan for Government subscription.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

This turned out to be a licensing issue. Replacing the Power Automate per user plan for Government license with the Power Apps per user plan for Government - GLOBAL was what fixed it.

View solution in original post

6 REPLIES 6
eric-cheng
Solution Sage
Solution Sage

Hi @trandallvermont ,

 

Just checking, are you using the web designer and creating a cloud flow?

 

Screenshot_20210921-234237_Chrome.jpg

 --------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark my post as a solution
If you have found my response helpful, please give it a thumbs up

Connect on LinkedIn

Yes, I'm trying to trigger sending an envelope from a SharePoint list item if that makes a difference.

 

trandallvermont_0-1632234816264.png

 

eric-cheng
Solution Sage
Solution Sage

Hi @trandallvermont ,

 

Is your cloud GCC or DoD or one of the below per any chance?  I am outside of US so wasnt sure if gov plan means the same.  

 

https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/docusign/

 

Screenshot_20210922-004241_Chrome.jpg

 

--------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark my post as a solution
If you have found my response helpful, please give it a thumbs up

Connect on LinkedIn

I am in GCC, which is different than GCC High or DoD.

trandallvermont
Frequent Visitor

So, I've done more testing on this. It appears that I get the trial window whenever I try to add a new Premium connector. I will submit a ticket with Microsoft support. This may be an issue with my license since it was originally a P2 license.

This turned out to be a licensing issue. Replacing the Power Automate per user plan for Government license with the Power Apps per user plan for Government - GLOBAL was what fixed it.

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (4,665)