cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
JasonK
Advocate II
Advocate II

Enabled Experimental Features - Now missing Settings to turn it off

Has anyone had the Cog/settings icon disappear completely after enabling experimental features? The icon no longer displays to turn the function off.

 

I am now unable to edit any expressions on existing flows.

power automate - missing cog.JPG

7 REPLIES 7
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @JasonK 

 

Can you logout of the current session and login again in a fresh browser window and see if you continue to face the same issue? I just made a test on my side and I do not see that issue. 

 

If you still face the same issue, I would recommend to create a support ticket here: https://us.flow.microsoft.com/en-us/support/ 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

I have logged out and back in. It just displays the blue nav bar with no cog wheel settings.

 

I have created a ticket

yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hey @JasonK 

 

Is your issue resolved? 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

@JasonK  Go to the cog in the top right of Power Automate. Select View all Power Automate settings. In the window that appears turn off the experimental features toggle.

Rob
Los Gallardos
If I've answered your question or solved your problem, please mark this question as answered. This helps others who have the same question find a solution quickly via the forum search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. Thanks.

As stated before, the cog icon is completely missing in the nav toolbar shown in my original post. I have been through all the menus, used other browsers, other computers, it is completely missing.

Support has gotten back to me. It appears this is a GCC specific issue as the technician is able to reproduce on their instance.

 

P.S. if you are GCC do not enable experimental feature until they fix this

This bug has now been fixed and deployed. My cog and settings option has returned. 

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Users online (1,814)