cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
BenDonahue
Skilled Sharer
Skilled Sharer

Endless pinwheel; unable to access Solutions in Edge (Chrome still works)

I get an endless pinwheel attempting to access Solutions. 

I hard refreshed the window, restarted the browser (Edge), and restarted my computer. All to no avail.

With the biggest presentation of my career in 4 hours, and an almost complete product to demo, this is laughably horrible timing to find another glitch/bug in the Microsoft Power Automate platform.

Would anyone have any advice, because that would be awesome.

Thank you; your help is GREATLY appreciated.

(I found a workaround: I switched back to Chrome. If using Chrome is the solution, so be it. If I can reliably use Edge, that would be a real solution)

 

 
 
2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions

Hi @BenDonahue 

 

Yes please mark a reply as a solution, this does help the community and me 😊.

 

What I have done on my machine is use the Dev and beta versions of Edge. This version gets updates weekly (this can be good and bad) Again I have not encountered any issues running the different instances of Edge.

 

The Dev version updates weekly,

Beta updates every couple weeks,

Canary version updates daily. (I have used canary, but not much)

 

90% of my time I am using the Beta Version. Which is actually a higher version than yours:

Jcook_0-1601049355908.png

 

So you could also give these different editions a try:

https://www.microsoftedgeinsider.com/en-us/download

 

Note: these are like separate browsers, you will have to sign in with your account again. But as long as you have sync on, everything should be mirrored.

 

Thanks, and have a great day!

 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





View solution in original post

This appears to be a glitch: something I am certain MS Devs are working on.

The suggestions made by @Jcook are very interesting, and I will check them out later. For now, as things are working again and I can't really test anything, I have to move on with this project.

View solution in original post

7 REPLIES 7
Jcook
Super User
Super User

Hello @BenDonahue 

 

Could you try the new and improved edge, Edge Chromium. I have not had any issues with this browser.

https://www.microsoft.com/en-us/edge

 

 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





@Jcook ,

 

I didn't find anywhere in the app where it says "Edge Chromium." I did find "Chromium" in fairly fine print:

BenDonahue_0-1601032690270.png

Does this mean that I am using Edge Chromium?

Hi @BenDonahue 

 

Yes that is Edge Chromium.

 

This happens every time you go into any solutions?

 

Can you try closing all browsers and restarting computer (I know its the favorite of the IT phrases).

 

Its weird cause I am unable to replicate this.


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





It does not happen all the time, no; this is the second time it has happened. The first time I didn't realize that Google Chrome was the correct response. I'm a recent convert to Edge, and really want it to work as I am deeply imbedded in the Microsoft family of products, plus I really like the Collections option (I know it is just a bookmark directory, still, it is convenient).

 

I guess I'll rack it up to a glitch in the matrix, and move on. The MS devs are working hard on these, I know, and have miles of backlog, but they'll get this thing sorted out in time.

 

Thank you for your interest and help, Jcook. If you have more suggestions, I'm all ears, but it seems that we have run out of workable solutions at the moment.

@Jcook ,

If you want to suggest "glitch," I'll mark it as the solution. Otherwise I'll award that to myself (but I think you ought to get at least something for your time and troubles and willingness to help).

Hi @BenDonahue 

 

Yes please mark a reply as a solution, this does help the community and me 😊.

 

What I have done on my machine is use the Dev and beta versions of Edge. This version gets updates weekly (this can be good and bad) Again I have not encountered any issues running the different instances of Edge.

 

The Dev version updates weekly,

Beta updates every couple weeks,

Canary version updates daily. (I have used canary, but not much)

 

90% of my time I am using the Beta Version. Which is actually a higher version than yours:

Jcook_0-1601049355908.png

 

So you could also give these different editions a try:

https://www.microsoftedgeinsider.com/en-us/download

 

Note: these are like separate browsers, you will have to sign in with your account again. But as long as you have sync on, everything should be mirrored.

 

Thanks, and have a great day!

 


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips,
tricks, and guides
FlowAltDelete





View solution in original post

This appears to be a glitch: something I am certain MS Devs are working on.

The suggestions made by @Jcook are very interesting, and I will check them out later. For now, as things are working again and I can't really test anything, I have to move on with this project.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (2,020)