cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Ruenells
Helper II
Helper II

Error loading components

I am sorry if this is not the right place to ask but this morning I came in and opened my flows and it said "Error loading components"  I cannot find anything to see if this is a bigger issue or something local.

 

My flows were all working as normal until this morning now I cant even look at them.  I did do the error checking nothing reported with each of them.

 

However, when I go to create a new one or edit an existing one I get the same error.

 

Anyone else experiencing this issue?

 

Thank you in advance

Dorinda

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

We discovered that the Zscaler had made a change and was blocking the actions in IE.  They are working on fixing the issue.

 

Thank you for everyones help

Dorinda

View solution in original post

9 REPLIES 9
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @Ruenells , 

 

Did you try logging out of the current session -> closing the browser window and starting a fresh session? I would also suggest you to check the Flow License and your permssions on the particular environement. 

 

I hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

v-zhos-msft
Solution Sage
Solution Sage

Hi @Ruenells ,

First, make sure whether the permission expire.

Try to sign out and login again.

Changing the Environment for a try.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

We discovered that the Zscaler had made a change and was blocking the actions in IE.  They are working on fixing the issue.

 

Thank you for everyones help

Dorinda

View solution in original post

We are also having the same issue for the past 2 days.
Our organization raised a ticket with Microsoft.

What is zscalar?

@Ruenells Was your issue fixed? could you let me know what zscaler has to say on this.

 

We use zscaler too and started experiencing the same for both flow and powerapps today.

 

Thanks,

I know that our IT department fixed it.  How I do not know but will try to find out, our workaround was to go into IE Lan Settings under Connections and just uncheck the box so we can work.


I will find out what the fix was and advise.

Dorinda

@ck25415 

Here is what I found out

"Someone from security made a change to zscaler and blocked many O365 services by accidently putting in the wrong address."

 

It appears it was an internal issue but it is odd that you are experiencing the same issue

 

Sorry I couldnt give you more information.

@Ruenells 

 

Thanks for sharing the info. Our IT team was able to fix it and they claim it was a change made at the zscaler end. 

jaigopalsoni
Frequent Visitor

I am also facing the same error not able to modify any flows designed earlier. not able to make new flows.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (3,245)