cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
miriam_duran
Frequent Visitor

Error on Execute Stored Procedure V2 - 404 object not found

Hi all,

 

While calling to a Stored Procedure from the flow, I'm getting a 404 error message mentioning that one of the tables can't be found. I've got other store procedures that are working perfectly fine except for this one. 

 

Screenshot.png

 

Both SP and table are in the same schema [ref], and I've checked that the table exists in the database (even it's used in the PowerApps app). I've also checked that the users has permissions to read/write in that database.

 

That same SP is correctly executed when launched directly from SQL Server and ADF, but not from Power Automate.

 

Any ideas what could be happening?

 

Thanks in advance.

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (2,047)