cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Dean-at-ALS
New Member

Flow Keeps Repeatedly Starting on PWA Project Publish

Hi 

 

I have a Flow that triggers when a PWA Project is published.

 

It has worked flawlessly for 6 months and since yesterday has started Repeatedly Running when the project is published.

 

I have changed nothing to my knowledge.

 

Any ideas why this has started to happen?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Dean-at-ALS
New Member

After Logging with Microsoft, Flows now only trigger once for each publish. Resolved.

 

Thanks

Dean

View solution in original post

4 REPLIES 4
AlexanderK79
Frequent Visitor

I have exactly the samen issue!

 

Even recreated a simple flow that just sends a notification on publish of a project.

 

it keeps on firing every minute:

image.png

Yes same here. Fires every minute or so.
Thanks for responding now I know it’s not just me I will go back to Microsoft for help. Will update you if I sort it.
Dean-at-ALS
New Member

After Logging with Microsoft, Flows now only trigger once for each publish. Resolved.

 

Thanks

Dean

View solution in original post

solved for me too!

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (91,150)