cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Serviced2000
Helper IV
Helper IV

Flow Not Triggering

Hi There,

 

I have a power automate flow that has been working well until I made a change yesterday afternoon and which now will not trigger. The trigger action is a CDS row update and hasn't been altered at all. I have made other changes to the flow without issue and the only thing I altered yesterday was to add the step below :

 

Serviced2000_0-1623309964569.png

When I did this I didn't notice that the connection being used was the one with my email address at the top of the 'Other connections' section. I have corrected this now with the right connection (highlighted) - could this be the reason the flow hasn't triggered?

 

Thanks!

 

1 REPLY 1
ricardox180
Resolver I
Resolver I

Hi @Serviced2000Microsoft Dataverse is a premium connector. Are both connections license per user? Maybe that was the problem.

Hope it helped you

If this post answers your question, please mark my post as a solution!
If you like my post please click thumb up

 

 

Helpful resources

Announcements
 WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

Explore the latest innovations, learn from product experts and partners, level up your skillset, and create connections from around the world.

Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Users online (1,687)