cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
sumak
Helper II
Helper II

Flow is not getting triggered: from Microsoft Forms

Hi All,

 

I have multiple flows that are working fine. But since yesterday, when i create a new flow (copy an exisitng one), it fails to run when the action happens. This particular one i am trying right now is

- when a new response is submitted on MS form

- run the flow

 

Since its not running even once i cant manually run the flow either. Can someone plese help how i can debug this issue? Also is htere a known issue going on that is causing this problem?

 

Thanks,

suma

29 REPLIES 29

I am experiencing the issue now but was working yesterday.

 

Flow does not trigger when new form is submitted. 

Avelnit
New Member

Hello, 

 

I have the same problem since 2 months.

My previous flow (created in 2019) working with the same architecture as you.

But when I create a new flow based on a form answer, I have no response to my flow even if I'm waiting several days.

 

I have critical process based on this system for my team.

 

Someone has a solution please or a Microsoft teams worker can answer  to me thanks.

GPronnya
Helper II
Helper II

Hello,

 

I have identical issue now.

 

I am creating simple flow "Item is created" and none of the flows are triggered, only when I click Test.

 

What can be the solution?

 

Thanks,

theDavidSlight1
New Member

Having the same issue still in 2021 - simplest flow has been working fine for months and now get this error:

 

Error: Action 'Get_response_details' failed

CDB TableNotFound. Inner Message: {"error":{"code":"NotFound","message":"Table 'T2KLEY2MK6RDE4XMP7A3XUROES' cannot be found","innerError":{"code":"TableNotFound","params":["T2KLEY2MK6RDE4XMP7A3XUROES"]}}}

 

theDavidSlight1_0-1629905621128.png

 

@theDavidSlight1 

I don't have a good answer for you as to the "why".  That said, since this appears to be a reasonably simple Flow, I suggest recreating the Flow from scratch and turning off the existing Flow.

 

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott
theDavidSlight1
New Member

Thanks @ScottShearer  - that seems to be the simplest option.

This does seem to be a long running issue with Flow - does not inspire much confidence.

jtao
Helper I
Helper I

My colleague had the same issue a month ago and he fixed the flows by re-entering the Form ID in both "When form is submitted' and 'Get response' steps.

esulyma
Regular Visitor

Hi,

 

I have a newly created form and flow and I'm having the same issue.

 

How come this hasn't been fixed since 2018??

jacobevans92
New Member

I am also now having the same issue. Form to SharePoint list flow was working fine yesterday. Today it will not trigger even after rebuilding it from scratch..

I deleted all the copies of the form, and other forms not in use, and then the form I was trying to use as a trigger became available in the dropdown. But one the flow was created, i could not get it triggered by a submission

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

Users online (1,220)