cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
acraft
Frequent Visitor

Flow stopped working

Hello,

 

I have made a flow that creates a Sharepoint item from a response on a Forms survey. 

 

The flow was working fine until about 4 hours ago, when I got an error message saying that the flow run failed after a forms submission.

 

The error in the flow said 'Action 'Get response details' failed' and the error code was as such:

 

{
  "error": {
    "code"502,
    "message""{\r\n  \"error\": {\r\n    \"code\": 502,\r\n    \"source\": \"flow-apim-msmanaged-na-westus2-01.azure-apim.net\",\r\n    \"clientRequestId\": \"c8463cd9-0484-473a-904a-b066ff78d17b\",\r\n    \"message\": \"BadGateway\",\r\n    \"innerError\": {\r\n      \"error\": {\r\n        \"code\": \"607\",\r\n        \"message\": \"Failed to get all responses. Inner Message: AADSTS50173: The provided grant has expired due to it being revoked. The user might have changed or reset their password. The grant was issued on '2018-03-15T15:49:06.9861603Z' and the TokensValidFrom date for this user is '2018-05-21T19:52:08.0000000Z'\\r\\nTrace ID: ecea16e7-0f24-48e3-9493-64802c381000\\r\\nCorrelation ID: 8d32ea75-1a5c-4da0-b934-42304c94139b\\r\\nTimestamp: 2018-07-26 18:35:56Z\"\r\n      }\r\n    }\r\n  }\r\n}"
  }
}

 

Every run since this happened has stalled out and not completed, several for multiple hours.

 

What's going on and what can I do to fix it? 

 

Thank you!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I think I got an answer. This must be a universal microsoft issue today with Forms and Flow because I saw this on another thread today, but once I "changed my connections" it worked. I just went to each trigger and action and clicked the 3 dots and did "Add New Connection" for each one. . After that it worked flawlessly. What is weird is the credentials are the exact same

 

View solution in original post

5 REPLIES 5
joshprokupek
Advocate I
Advocate I

this isn't the solution. But Today I am also having the issue with a Form flow that is supposed to create a SP List item. It will just hangs for 30 minutes until I cancel it. I'm curious if flow changed something with its form connector??

So it's not just me! Thanks for your input.

I think I got an answer. This must be a universal microsoft issue today with Forms and Flow because I saw this on another thread today, but once I "changed my connections" it worked. I just went to each trigger and action and clicked the 3 dots and did "Add New Connection" for each one. . After that it worked flawlessly. What is weird is the credentials are the exact same

 

View solution in original post

Awesome-- I looked where you said and found that it had a bad connection. All that I had to do was re-log in for that connection and it fixed it!

 

Thanks for the help!

Thanks sooooo much! Your solution saved me a ton of time. And my sanity! 

😺

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Users online (2,153)