cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
acraft
Frequent Visitor

Flow stopped working

Hello,

 

I have made a flow that creates a Sharepoint item from a response on a Forms survey. 

 

The flow was working fine until about 4 hours ago, when I got an error message saying that the flow run failed after a forms submission.

 

The error in the flow said 'Action 'Get response details' failed' and the error code was as such:

 

{
  "error": {
    "code"502,
    "message""{\r\n  \"error\": {\r\n    \"code\": 502,\r\n    \"source\": \"flow-apim-msmanaged-na-westus2-01.azure-apim.net\",\r\n    \"clientRequestId\": \"c8463cd9-0484-473a-904a-b066ff78d17b\",\r\n    \"message\": \"BadGateway\",\r\n    \"innerError\": {\r\n      \"error\": {\r\n        \"code\": \"607\",\r\n        \"message\": \"Failed to get all responses. Inner Message: AADSTS50173: The provided grant has expired due to it being revoked. The user might have changed or reset their password. The grant was issued on '2018-03-15T15:49:06.9861603Z' and the TokensValidFrom date for this user is '2018-05-21T19:52:08.0000000Z'\\r\\nTrace ID: ecea16e7-0f24-48e3-9493-64802c381000\\r\\nCorrelation ID: 8d32ea75-1a5c-4da0-b934-42304c94139b\\r\\nTimestamp: 2018-07-26 18:35:56Z\"\r\n      }\r\n    }\r\n  }\r\n}"
  }
}

 

Every run since this happened has stalled out and not completed, several for multiple hours.

 

What's going on and what can I do to fix it? 

 

Thank you!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I think I got an answer. This must be a universal microsoft issue today with Forms and Flow because I saw this on another thread today, but once I "changed my connections" it worked. I just went to each trigger and action and clicked the 3 dots and did "Add New Connection" for each one. . After that it worked flawlessly. What is weird is the credentials are the exact same

 

View solution in original post

5 REPLIES 5
joshprokupek
Advocate I
Advocate I

this isn't the solution. But Today I am also having the issue with a Form flow that is supposed to create a SP List item. It will just hangs for 30 minutes until I cancel it. I'm curious if flow changed something with its form connector??

So it's not just me! Thanks for your input.

I think I got an answer. This must be a universal microsoft issue today with Forms and Flow because I saw this on another thread today, but once I "changed my connections" it worked. I just went to each trigger and action and clicked the 3 dots and did "Add New Connection" for each one. . After that it worked flawlessly. What is weird is the credentials are the exact same

 

Awesome-- I looked where you said and found that it had a bad connection. All that I had to do was re-log in for that connection and it fixed it!

 

Thanks for the help!

Thanks sooooo much! Your solution saved me a ton of time. And my sanity! 

😺

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Difinity Conference 2022

Difinity Conference 2022

Register today for two amazing days of learning, featuring intensive learning sessions across multiple tracks, led by engaging and dynamic experts.

European SharePoint Conference

European SharePoint Conference

The European SharePoint Conference returns live and in-person November 28-December 1 with 4 Microsoft Keynotes, 9 Tutorials, and 120 Sessions.

Users online (1,920)