cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MarcoQ96
Level: Powered On

Get Attachment Content output not showing

I am creating a flow that will send an email with an attachment from a newly created SP list item. However, I can't get the output from Get Attachment Content to put as attachment in the email. Does anyone know a work around for this? The item is created through individual controls on PowerApps and by pressing a button afterwards.

 

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-zhos-msft
Level 10

Re: Get Attachment Content output not showing

Hi @MarcoQ96 ,

Please move the 'Send eamil' action into the 'Apply to each'.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
v-zhos-msft
Level 10

Re: Get Attachment Content output not showing

Hi @MarcoQ96 ,

Please move the 'Send eamil' action into the 'Apply to each'.

Best Regards,

Community Support Team _ Zhongys

If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,338)