cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PPSA
Resolver II
Resolver II

Help to troubleshoot sending SP list item attachments

Hi all,

Could do with some help please,

I'm simply trying to send list item attachments in an email.

There could be one or multiple files, file type can be varied 

I'm sure I've had this working previously but can't find that flow now, I do have several at the same point where they are sending the files but I'm unable to open any properly.

Images of flow below

PPSA_0-1595940573110.pngPPSA_1-1595940603067.pngPPSA_2-1595940636477.png



The expression within the append to array variable is 

body('Get_attachment_content').$content

and the whole JSON is

{
"Name":@{items('Apply_to_each')?['DisplayName']},
"ContentBytes":@{body('Get_attachment_content').$content}
}



 

Thank you!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @PPSA 

 

In the ContentBytes, can you remove the expression and directly select the attachment content from the outputs of the get attachment content action? If that does not work, you might want to try this: 

 

{
"Name":@{items('Apply_to_each')?['DisplayName']},
"ContentBytes":@{body('Get_attachment_content')?['$content']}
}

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

2 REPLIES 2
yashag2255
Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @PPSA 

 

In the ContentBytes, can you remove the expression and directly select the attachment content from the outputs of the get attachment content action? If that does not work, you might want to try this: 

 

{
"Name":@{items('Apply_to_each')?['DisplayName']},
"ContentBytes":@{body('Get_attachment_content')?['$content']}
}

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Thank you, @yashag2255 .

Selecting attachment content instead of the expression worked.

Appreciated!

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (68,761)