cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
KotlaGunasekhar
New Member

InvalidPredictionInput","message":"The base 64 binary content is missing for input

Hi Everyone,

 

I have created a model using Form Processing Using AI Builder, when tried to run this model it is giving attached error.

can someone help me on this please.

 

and the Error message is:

{"operationStatus":"Error","error":{"type":"Error","code":"InvalidPredictionInput","message":"The base 64 binary content is missing for input single","properties":{"BackendErrorCode":"InvalidInferenceInput","DependencyHttpStatusCode":"400"},"innerErrors":[{"scope":"Record","target":"single","code":"InvalidRecord","type":"Error","properties":{"MlIssueCode":"InvalidRecord","MlIssueTarget":"single"}}]}}

 

AIBuilder.PNG

4 REPLIES 4
JoeF-MSFT
Power Apps
Power Apps

Hi @KotlaGunasekhar,

 

Thanks for posting the question.

 

Can you check that your flow is configured like this?

 

2020-10-15_23-43-43.png

 

Let us know if this solves the issue. If not, we'll keep investigating. 🙂

PowerLukas
Frequent Visitor

I ran into the same issue and Joe`s solution works!

Mel0000
Regular Visitor

joe's solution

doesn't work for me

JoeF-MSFT
Power Apps
Power Apps

Hi @Mel0000,

 

Thanks for raising this. Could you share a screenshot of how you've built your flow and the error message you are seeing?

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Users online (2,008)