cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Is the Flow service down?

I can't access any of my flows or Team flows. Neither can my colleague. We're based in London. 

 

Message:

 

MultipleErrorsOccurred

Multiple errors occurred: 'InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError,InternalServerError'. Please see details.

 

 

Anyone else affecteflow-down.PNG

Anyone else affected?

 

Thanks,

 

Ciprian

64 REPLIES 64
MrNilsson
New Member

Same Error here 😥

Powernope1
Frequent Visitor

Same issue in France (Lyon)

DynSpain
Regular Visitor

Did you get any update on your ticket?

Seems to be located only in Europe... Anyone outside Europe having the problem ?

It's affecting our people in India as well.

Rob
Los Gallardos

We are facing the same problem in Israel

Same issue in Poland

 

AzureResourceManagerServerError

Encountered internal server error from Azure Resource Manager. The tracking Id is '1d85a347-bbcd-4d03-9a18-b978fae6755f'.

Flow has just come back up for me in Spain. Now we wait to see if flows that should have run while it was down will trigger.

Rob
Los Gallardos

pos_ponerlo
Frequent Visitor

service has been restored in London!

Ms Flow works again!

👏👏👏👏

Email triggers dont appear to be working still....

 

also see the message "There's a problem with the flow's trigger."

Markos
Frequent Visitor

I wouldn't celebrate as of yet- flows that usually take 20'' don't seem to go through:

Markos_0-1572442010067.png

Flows are visible and  status = "running", but email approvals for flows that were triggered before the issue are not yet sent, even though the flow is at the approval step. Some guidance would be appreciated on how to handle these!

Markos
Frequent Visitor

Markos_0-1572442281011.png

Nothing going through yet.

silkwire
Helper I
Helper I

It looks like the backlog of flows are starting to come through. I've got some email notifications coming through now that were triggered during the outage. They're coming through kinda out of order, but it looks like the platform is working through all the requests.

Anonymous
Not applicable

Can confirm the same, all the backlog is being processed. Seems to be working again. 

Hello everyone!

 

+@Anonymous 

 

It is fixed now and everything should be working fine. Please  check and confirm the same. 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Anonymous
Not applicable

Everything seems to be working on my side.

 

Thank you!!!

View solution in original post

Up again also on my side...

iamandyf1996
Frequent Visitor

Flows looking at SP Lists are now running, but any flows that were triggered by PowerApps have not rerun. 

 

I know that there was at least 3 attempted Powerapp flow run during the outage, but it says the last run for that flow was at 10:12 this morning. 

 

iamandyf1996_0-1572443332799.png

 

If this is the case, does this mean we have no way of identifying how many flow attempts have been made using PowerApps since 10:30 this morning?

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (26,769)