cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jsb81
Frequent Visitor

Issue connecting to Adobe Sign

Hi,


I was able to authenticate with Adobe Sign from Flow and even built a flow with SharePoint list and Adobe Sign.

For some reason the connection stopped working and not sure what was the cause.

 

As shown below I'm able to login to Adobe Sign but a Access Token does not get generated?

 

Any ideas how to fix this please.

 

Issue_Adobe_Sign_Permissions.PNG

 

 

Thanks

Jag

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Dual Super User
Dual Super User

Re: Issue connecting to Adobe Sign

Hi @jsb81 , 

 

I faced the exact same issue. Here is how I solved it: 

 

Log out of Adobe Sign from the browser. Log out of flow. Close the browser. Start a new session. Login to flow and set the connection. It should work (Don't login to Adobe Sign at first), 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

2 REPLIES 2
Dual Super User
Dual Super User

Re: Issue connecting to Adobe Sign

Hi @jsb81 , 

 

I faced the exact same issue. Here is how I solved it: 

 

Log out of Adobe Sign from the browser. Log out of flow. Close the browser. Start a new session. Login to flow and set the connection. It should work (Don't login to Adobe Sign at first), 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Nonsensely
Regular Visitor

Re: Issue connecting to Adobe Sign

I am having this issue as well.  I've logged in, out, rebooted.... when it pops up to enter the Adobe Sign sign-on info, it stays there for about 2 seconds and then acts like I've hit enter before I can even finish typing the information!  Then it comes back with the error. 

Helpful resources

Announcements
Did you attend MBAS? Claim your badge

Attending MBAS? Claim your badge

Whether you’ve streamed the digital event live, or you're watching on-demand, claim your attendee badge to sport on your profile.

MBAS Gallery 2020

MBAS Gallery 2020

Watch Microsoft Business Applications Summit sessions on-demand.

firstImage

New Ranks and Rank Icons released on April 21!

The time has come: We are finally able to share more details on the brand-new ranks coming to the Power Automate Community!

firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Users online (5,177)