cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Issues with Power Automate Management connectors

Hi,

 

has anyone had issues with any of the Power Automate Management connectors in the past 24-36hrs?

 

1) I have a Flow to list all connectors, runs on a schedule at 3am daily. I tried a few manual tests of this Flow yesterday, sometimes it would work and sometimes fail, so it’s not consistent. The scheduled run earlier today failed for the same reason

 

6A7316C6-8D53-48A7-9FD1-23E5BC6A9B04.jpeg

2) same for another flow, and the Get Flow as Admin action. We have a couple Flows in our tenant that don’t have any connectors (identified as part of our daily scans to clean the environment), there has been zero issues with retrieving these via the Flow action, but again in the last 24-36hrs have experienced issues because the embedded Connector object is Null. Yes, could do a workaround but more interested to ascertain why it’s been working fine for weeks but now isn’t 

 

1B7EEA8D-2745-4EED-83A0-71FCA2B9EEDC.jpeg

Keen to know if anyone else has experienced similar?

 

Cheers

11 REPLIES 11
Super User II
Super User II

Hi @CraigWhiteKCL 

 

The second one fails because the "Connection Name" should have a value and is empty. You can check this in the history by checking the output for the "List Flows as Admin" action. Before the "Get Flow as Admin" action, I would validate if the connection has a value or not so that the Flow doesn't break.

 

Regarding the first, it's a little bit stranger because you're always expecting a valid JSON. Does this issue remain? It could be something temporary. Can you please share the JSON offuscating anything sensitive to your organization?

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Kudo Commander
Kudo Commander

@manuelstgomes : I have the same problem and I know at least one other user. 

There must be some problem with the ListApis (ListConnectors) Action.

 

My flow was running for months, now I get error messages:

max81_0-1611922159000.png

 

 

Here is the JSON I got back sind 5 days:

max81_1-1611922340840.png

 

 

Thanks Max

Frequent Visitor

I’m getting the same outputs as @max81 . The List Connectors action has consistently failed for over a week now

Super User II
Super User II

Hi @max81 and @CraigWhiteKCL 

 

I tend to agree with @max81 .. It's a strange issue, and taking so much time is not normal behavior.

 

I will ping Microsoft's support to see if there's an issue.

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Frequent Visitor

We are experiencing the same issue with a flow that uses the "List Connectors" connector.

Failures started on the 27th Jan 2021.

 

{
  "error": {
    "code"404,
    "source""flow-apim-europe-001-northeurope-01.azure-apim.net",
    "clientRequestId""xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx",
    "message""The response is not in a JSON format.",
    "innerError""Cannot read server response."
  }
}

 

Super User II
Super User II

Hi @PhilKD 

 

I'll keep my early remark that it's not an issue with the Flow, but something's wrong in Power Automate.

I would ping the team in the Bug section of this site:

https://powerusers.microsoft.com/t5/I-Found-A-Bug/bd-p/BugFound

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Cheers
Manuel

Kudo Commander
Kudo Commander

@manuelstgomes , @CraigWhiteKCL , @PhilKD :

At least for me: Connector-Action is running again since today.

Frequent Visitor

Hi Max81

 

I had a response from Microsoft here: Solved: Re: List Connectors failure -  "The response is no... - Power Platform Community (microsoft....

 

I made these changes before my flow ran this morning but it did fail yesterday at 08:30 (UK). 

 

Kudo Commander
Kudo Commander

May not changed flow runs successfully 4 hours ago. 

Frequent Visitor

@max81 hopefully Microsoft have fixed the issue with the Action. 

Super User II
Super User II

Hi @PhilKD , @CraigWhiteKCL  and @max81 

 

Unfortunately, this stuff happens once in a while.

But I'm sure it will be fixed ASAP.

 

Cheers
Manuel

-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (99,913)