cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

MFA

We just added MFA login to our system. Now the flow, which worked perfectly before, does not work. We get a "broken Connection" error. Has anyone else experienced this problem? Any help would be appreciated.

 

Sue

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

From which connector do you get the error message?

 

Please try to refresh and update the connection, or you could also remove the connection try recreate to see if it will work.

 

 

Best regards,

Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

3 REPLIES 3
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

From which connector do you get the error message?

 

Please try to refresh and update the connection, or you could also remove the connection try recreate to see if it will work.

 

 

Best regards,

Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Anonymous
Not applicable

This is crazy, the MFA was activated in our state  but not in the other states.  I can honestly say I have extreme dislike for this new feature! 

 

 

Thanks for your suggestion,

Sue

Anonymous
Not applicable

Working great now. It was originally installed incorrectly and has been fixed.

 

Helpful resources

Announcements
Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Microsoft 365 Conference – December 6-8, 2022

Join us in Las Vegas to experience community, incredible learning opportunities, and connections that will help grow skills, know-how, and more.

Users online (1,502)