cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Microsoft Flow | Custom Connector Issues - Problem with dynamic values

Hello,

I am trying to create a custom connector using Azure Functions. I want to populate a dropdown to get input parameters to an operation, something like this:

flowdropdown.PNG

This is the json file I uploaded to create the connector:

{
	"swagger": "2.0",
	"info": {
		"version": "1.0.0",
		"title": "MyAzureFunction"
	},
	"host": "webhookpsstest.azurewebsites.net",
	"paths": {
		"/api/HttpTriggerCSharp1": {
			"get": {
				"description": "Calls my azure function over https",
				"operationId": "RunThis",
				"parameters": [
					{
						"name": "code",
						"in": "query",
						"description": "code",
						"default": "i8aA1r3nxNvekWwQf2quuOfMUQRCecOu9tCaQSiCaVPrczK3PaTNxw==",
						"type": "string"
					},
					{
						"name": "name",
						"in": "query",
						"required": true,
						"type": "string",
						"x-ms-summary": "Select List",
						"x-ms-dynamic-values": {
							"operationId": "GetList",
							"value-path": "id",
							"value-title": "name"
						}
					}
				],
				"responses": {
					"200": {
						"description": "Successful response",
						"schema": {
							"title": "The response of the api.",
							"type": "string"
						}
					}
				}
			}
		},
		"/api/HttpTriggerCSharp2": {
			"get": {
				"description": "Calls my azure function over https",
				"operationId": "GetList",
				"parameters": [
					{
						"name": "code",
						"in": "query",
						"description": "code",
						"default": "OnEtla1J9Rt3sWrtvTxN3r0DGG6Mr2xLrW5cvZGHSrdD6wc2UlpGmA==",
						"type": "string"
					}
				],
				"responses": {
					"200": {
						"description": "Successful response",
						"schema": {
							"title": "The response of the api.",
							"type": "string"
						}
					}
				}
			}
		}
	}
}

But I am getting error while retrieving the list:

image.png

1 REPLY 1
v-micsh-msft
Community Support
Community Support

Hi @Anonymous,

 

It seems there are some problems in your swagger for the path parameter definition:

For path parameter:

"

a path parameter is defined using in: path and other attributes as necessary. The parameter name must be the same as specified in the path. Also, remember to add required: true, because path parameters are always required.

"

Check:

Describing Parameters

Regards,

Michael

 

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Users online (3,465)