cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Carlik
New Member

My flow doesn't start

Hello I'm very new in Power Automate. 

I'm trying to use it in my CRM sandbox. I create a very simple flow: when a Lead is created, I have to receive an email from system.

Here Image of my flow(it's in Italian, but it is very simple)

Carlik_0-1613049460712.png

I created many leads, but I never received any email

How can I check where I'm wrong? Any suggestion?

7 REPLIES 7
jinivthakkar
Resident Rockstar
Resident Rockstar

@Carlik it the flow ON ?

On creating Lead

jinivthakkar
Resident Rockstar
Resident Rockstar

@Carlik I mean the flow status, it is turned ON ? 

 

jinivthakkar_0-1613051995076.png

 

Carlik
New Member

Yes it is turned on.

Carlik_0-1613052146228.png

Highlighted button is for "Turn Off"

jinivthakkar
Resident Rockstar
Resident Rockstar

@Carlik Its weird, it should have worked. May be its a temporary issue. Please try after a few hours.

 

 

Carlik
New Member

No, I think there's something wrong. I'm trying since 7 hours...

jinivthakkar
Resident Rockstar
Resident Rockstar

@Carlik ok please can you save the existing flow with a different name and try ?

 

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (91,176)