cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Carlik
New Member

My flow doesn't start

Hello I'm very new in Power Automate. 

I'm trying to use it in my CRM sandbox. I create a very simple flow: when a Lead is created, I have to receive an email from system.

Here Image of my flow(it's in Italian, but it is very simple)

Carlik_0-1613049460712.png

I created many leads, but I never received any email

How can I check where I'm wrong? Any suggestion?

7 REPLIES 7
jinivthakkar
Memorable Member
Memorable Member

@Carlik it the flow ON ?

On creating Lead

jinivthakkar
Memorable Member
Memorable Member

@Carlik I mean the flow status, it is turned ON ? 

 

jinivthakkar_0-1613051995076.png

 

Carlik
New Member

Yes it is turned on.

Carlik_0-1613052146228.png

Highlighted button is for "Turn Off"

jinivthakkar
Memorable Member
Memorable Member

@Carlik Its weird, it should have worked. May be its a temporary issue. Please try after a few hours.

 

 

Carlik
New Member

No, I think there's something wrong. I'm trying since 7 hours...

jinivthakkar
Memorable Member
Memorable Member

@Carlik ok please can you save the existing flow with a different name and try ?

 

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (78,078)