cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
New Member

Not able to submit flow.

Hello,

I am not able to submit my flow anymore.

The red dot next to de debugger shows, that there is an issue in my flow. 

But it also says 0 errors and 0 warnings.

If I close it without submitting and open it again, there is still the same error.

Does anyone know where or what the mistake within the flow could be?

Thank you for your help!

 

 

2 REPLIES 2
New Member

Here are some screenshots to show my issue.1.png

 

2.png

Dual Super User II
Dual Super User II

Hi @lena1 

 

Can you share a screenshot of the entire flow? Also check individual actions if you are able to point any errors or warning messages? 

 

You might also want to log out of the current session and start a fresh one to ensure this is not a caching issue. 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Helpful resources

Announcements
New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (72,010)