cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Office 365 Outlook Connector Broken

When selecting the Office 365 Outlook connector to act as a trigger for a flow, any trigger that includes email throws an error, this includes “When an email arrives” and “When an email arrives in a shared mailbox”. 

The error message I am getting is as follows:  “Operation CreateGraphOnNewEmailPokeSubscriprion was not found in swagger“


I have provided a screenshot of the error below. 

The error occurs in the iOS mobile app and the web app (on mobile and desktop, just for the sake of clarity)


Mobile Specs:

iPhone 8 Plus

iOS 13.7

Power Automate mobile app v2.36.1 and
Safari v13

 

On PC, I am running the latest version of Windows 10 Enterprise v1909 18363.1193 and Microsoft Edge v86.0.622.43

 

D428C4B5-F5BE-4EBC-A1E7-A1053A5F0D57.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Super User III
Super User III

Hello @cameron0208 

 

What is the account you're trying to use as a Connection? Is this an Office365 account, or a outlook account?

 

Could you create the connection in the web portal, the mobile app can be a bit dodgy at times





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

3 REPLIES 3
Super User III
Super User III

Hello @cameron0208 

 

What is the account you're trying to use as a Connection? Is this an Office365 account, or a outlook account?

 

Could you create the connection in the web portal, the mobile app can be a bit dodgy at times





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

It is an Office 365 account. I get the same error when working in the web app on my PC. 

Hi @cameron0208 

 

Can you try and creating just the connection in the Web Portal

 

Inside the Power Automate portal, navigate to the Connections tab under Data, and click new connection:

pic1.png

Than search Office 365 Outlook and click the + button to add the connection

 





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Users online (15,569)