cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
NathanSweeney
Frequent Visitor

One field will not populate (Word Template)

I have a flow to populate a word document, data comes from JSON passed from Powerapps. This is then parsed and the dynamic contents used in the template fields.

All the fields work except for one, I cannot figure out why.

NathanSweeney_1-1605189406903.png

The "AllItems" does not populate, it does not even show as seen below,

 

 

NathanSweeney_0-1605189298535.png

 

If i switch the dynamic contents between the Allitems and the Terms, it shows the terms in the Allitems field, so the plaintext control on the template is fine.

 

Can anyone suggest what might be happening?

 

1 REPLY 1
Paulie78
Super User
Super User

I don't know what the solution is, but this is what I would suggest. Before the word connector step, create a compose action called Allitems and put your Allitems content in there. Then in the populate a word template action use the output of the compose in the field where you want all items to go.

 

Run it again, then look at the run history and verify that the allitems content made it into the compose action at least. Then see if it populated the word document appropriatley.

 

This is not to fix the problem, just to help you narrow down the source.

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power Automate Designer Feedback_carousel.jpg

Help make Flow Design easier

Are you new to designing flows? What is your biggest struggle with Power Automate Designer? Help us make it more user friendly!

Users online (1,801)