cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
martinav
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Outlook Send an Email action is taking an excessive amount of time to execute.

I have a flow thats never failed me.  Today, it didnt fail, but Return to Powerapps failed because the emails took 2m to send each!  Anything going on?  

 

martinav_0-1621265854579.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
martinav
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Hmm, my on prem gateway was a run-away process on my server yesterday.  I had to do a reboot.  It seems like that improved my situation greatly.  Along with some other questionable performance issues.

View solution in original post

2 REPLIES 2
ricardox180
Resolver I
Resolver I

Hi @martinav , same with me. 30 minutes ago I was testing some flows and sending an email with Outlook took 1:30 to 1:50 minutes.

martinav
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Hmm, my on prem gateway was a run-away process on my server yesterday.  I had to do a reboot.  It seems like that improved my situation greatly.  Along with some other questionable performance issues.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Users online (27,131)