cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
maricel0422
Frequent Visitor

Outlook and DevOps Boards Integration - Failed

Hi,

 

We created an automation process to start sending emails to DevOps Boards as work items.  Everything was working fine until today that the flow started to fail.

 

Please help ASAP as our work is being blocked.

 

Thanks!

 

{
  "status"400,
  "message""The x-anchor mailbox '08aa3787-a3e4-407c-8c4f-8ca5717e2210@72f988bf-86f1-41af-91ab-2d7cd011db47' does not match the target of the request.\r\nclientRequestId: 31da9341-de71-48a7-8f72-b6506a579ddf\r\nserviceRequestId: 10d677be-ea7e-4341-97ac-b30776396760",
  "source""office365-wus2.azconn-wus2.p.azurewebsites.net"
}

2 REPLIES 2
v-yuazh-msft
Community Support
Community Support

Hi @maricel0422,

 

Could you please share a screenshot of the configuration of your flow?

Does the flow works fine before the issue accurs?

Could you please take a try to create a new flow to see if the issue still exists?

 

Please share more details so we would try to provide a proper workaround for you.

 

Best regards,

Alice

Sure.

 

The flow is actually very simple, when an email is received in a shared mailbox, create an item on DevOps Boards. 

It was working perfectly until last 10/19 when the whole day was broken.  It seems to be working now.

 

 

flow_outlook_devops.png

 

See analytics

 

flow_errors_1019.png

Helpful resources

Announcements
MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (31,268)