cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
becca51180
Frequent Visitor

Power Automate Keeps Sending Two adaptive cards for every run

I have a PowerAutomate that is triggered whenever a Dataverse table record is created from a powerapps in teams. It sends an adaptive card to a user who answers yes/no and then the table is updated. The issue is that it keeps sending two adaptive cards for every one record sent to the table.  What am I doing wrong?

 

PA_Image1.PNGPA_Image2.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
becca51180
Frequent Visitor

And never mind. I had no idea that even though I deleted a flow it was still showing up in the default solutions. That was the issue. 

View solution in original post

2 REPLIES 2
becca51180
Frequent Visitor

It does this every time I run it and I can't figure out why

 

FlowCard.PNG

becca51180
Frequent Visitor

And never mind. I had no idea that even though I deleted a flow it was still showing up in the default solutions. That was the issue. 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (70,125)