cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Barnstormer
Frequent Visitor

Power Platform Admin Center not displaying all info

I've been messing with the Power Platform Admin Center, specifically the Flow information.  All the data is showing up just fine except the Connectors (which of course is the only one I really want..haha.)

 

Is there something I missed to make that data show up?  Or is it normal for some data to take a while to first appear?

Thanks in advance!!!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Update.   As of today, it just started to display all the data.  I didn't do anything different.  Either they were having issues (the admin center IS in preview after all) or it just takes a while for that particular tab to populate data.

 

Regardless, thanks for all your help!!

View solution in original post

6 REPLIES 6
v-yamao-msft
Community Support
Community Support

Hi @Barnstormer ,

 

Could you share more details on “All the data is showing up just fine except the connectors”?

 

If you mean flows under Environments> Resources > Flows, click the specific flow, all the related info of the flow will be displayed, including the Connections likes below:

1.PNG

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thanks for the responce.  Yes, I can provide more info.

 

In the Power Platform Admin, under Analytics for Microsoft Flow I can get all the stats under Runs, Usage, Created, Errors, Shared..   However, the one I want.. Connectors, does not display any data.

 

flow.gif

Hi @Barnstormer ,

 

Thanks for providing more info.

 

Please make sure the environment you’ve selected does have created connections.

 

Please click the Change Filters, then select available Environment, Apply the filter to see if it will work.

1.PNG

 

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Thanks for the responce.  Yes, I have Flows running.  If I click on the Runs tab, i can see I have over 300 Flows running a week.  It's just that final tab that isn't showing me the data that all the other tabs do show.

Hi @Barnstormer ,

 

Which browser are you using?

 

Please try to clear caches/cookies or use a different browser to see if it will work.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Update.   As of today, it just started to display all the data.  I didn't do anything different.  Either they were having issues (the admin center IS in preview after all) or it just takes a while for that particular tab to populate data.

 

Regardless, thanks for all your help!!

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Welcome Super Users.jpg

Super User Season 2

Congratulations, the new Super User Season 2 for 2021 has started!

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

Users online (2,571)