cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
amberschiffer
Regular Visitor

Power automate freezing/crashes when trying to open an action in editor

Cloud automation flow: Triggered by Form submission -->Sends email from shared email box to one recipient.

 

It let me construct the body of the email and save the flow.  Triggers and sends fine.  But every time I try to open the "Send email" action in the editor to change the body of the email... the website crashes.  Says Wait or Exit page.  Neither helps. Tried multiple browsers, updated browser and restarted computer... rebuild the flow a couple times - and it just keeps happening in each new flow I build!

I also tried turning on "Experimental Features" in settings - per someone's recommendation.  Still getting "Oh Snap" error. 

 

Anyone have any help for me please? 

2 REPLIES 2
shru83ers
New Member

+1

 

Exactly the same here. Any help Microsoft?

amberschiffer
Regular Visitor

Unfortunately it was not something that anyone was ever able to fix.  I rebuilt and it would happen to the new automates as well.  Something about the plug-n-play nature of formatting the email body was causing the problem. So the work around was to format in Outlook - then highjack the html from there and paste it directly into the email task in your automate. Have never had a problem since. 

Helpful resources

Announcements
 WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

WHAT’S NEXT AT MICROSOFT IGNITE 2022

Explore the latest innovations, learn from product experts and partners, level up your skillset, and create connections from around the world.

Register for a Free Workshop.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

September Events 2022

Check out all of these events

Attend in person or online, there are incredible conferences and events happening all throughout the month of September.

Users online (3,572)