cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Power automate solution - all the flows disappeared

OK, so I created a solution which contained a number of flows.  On June 1 2020 all the flows were present and correct.  The solution is running fine. 

 

Today I go to edit a flow in the solution and they have all disappeared.  Tried a restart, cleared cache, swapped browser, tried two different networks.  While the solution is there in the list of My flows it remains empty. 

 

I can find the flows in the admin console for the correct environment, but they have no owner, the "owners" column is blank.

 

So...

 

1. How it the name of whoever can this happen?

2. Presumably I can just re-attach them to me in the admin console and get them back, but can anyone confirm if they go back into the solution or I have to re-import them all - if it will even allow me to do so.

3. What stops it happening again.

 

Thanks, DM

1 REPLY 1
Frequent Visitor

Hmm, this is starting to look more serious. Attempting to share it to another user (any user not just me) results in...

DM2_0-1600172606997.png

So right now it's not looking good

 

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (54,075)