cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
AB_
Frequent Visitor

Problem with power automate flow of moving SharePoint pages to another library

Hi everyone,

 

I'm trying to make a flow to move certain site pages to a different site when triggered. However, it always fails when moving the pages to the other location. I can however copy pages, but moving is apparently a problem.

 

Here some screenshots:

1. When you change the column 'Archive' to true, the flow will go in effect.Schermopname (236).pngSchermopname (237).pngSchermopname (238).png

2. The page should be moved to another library on another site. -> that's where it goes wrong.

 

Anyone knows if I'm doing something wrong? Thanks for the help!

1 REPLY 1
Rhiassuring
Super User
Super User

Since you are moving pages, you need to ensure your destination is Site Pages in the new site - the only place that Site Pages can live. You also have to ensure that the versioning settings are the same in both places. Once that's done, you should have success! 

______________________________________________________________


Did this answer your question? Please mark it as the solution.
Did it contribute positively towards finding the final solution? Please give it a thumbs up.

I answer questions on the forum for 2-3 hours every Thursday!



Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (4,005)