cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate V
Advocate V

Required field 'assignedTo' contained no valid users in the organization error

Hi all.  Hope everyone is staying well and working from home.

 

I have created a flow that has an approval.  In the assigned to field, I have entered someone from my organization and is listed in our directory.  However, when I run the flow, I get this 'Required field 'assignedTo' contained no valid users in the organization' error message.  I have confirmed that his email is correct.  When I am testing this flow and put in my own email, it runs fine.

 

Are there some permissions I need to add him to be an approver in this flow?

 

Thanks

1 REPLY 1
Super User
Super User

Hello @guyinazo 

Try to use a Resolve person action for your Assigned To field.

Use the output from it to fill your Assigned To field in your action.

Kind regards, John

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

Microsoft Ignite

Microsoft Power Platform: 2021 Release Wave 1 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 1 describes all new features releasing from April through September 2021.

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (45,937)