cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper III
Helper III

Rolling up of events to a site using Flow

I have set up an flow to roll-up events from various sites to home site. It works fine as it copies the information and creates a new event. The issue however is, it is not showing up on the pages where event webpart is configured. 

 

It just appears on events library in the backend. Any idea on how to make it appear immediately.

 

Thanks in advance. !!

2 REPLIES 2
Super User III
Super User III

@Santosh_M:

 

If you can see an event when you go that the list but it doesn't show up where a web part is configured for the list, the likely reason is that the view used by the web part is filtering out these events.  Take a look at the web part view configuration.

 

If this solves your issue, please mark your post as Solved.

 

Scott

 

 

If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Scott

Hey Scott,

 

Thanks for the response. I looked at the web part configuration and found no issue. It just doesnt appear at all. If i edit any event, then appears on the page where it is configured.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (26,473)