cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
cebolamonica
Helper I
Helper I

Run-only users cannot see shared power automate workflow

Hello! A few months back, I created a Power Automate workflow and shared it (run only) with several users.  Everything was working great, until this past week where first, the users were able to see the flow through Teams but not the Play button, and now they cannot see it at all, neither in Teams or in the Power Automate --> My Flows page (https://us.flow.microsoft.com/manage/environments/) .

 

I have tried removing and adding them again as Run only users, but that does not work.  The only option that has worked is to add them as full owners.

 

Any thoughts on how I can get this run-only functionality back for my users?

2 REPLIES 2
kierian
Microsoft
Microsoft

Hello 

are you experiencing this in one environment or across different environment 

can you try to create new flow and share it with affected user and see if they will see new flows or not

Hope this helps

cebolamonica
Helper I
Helper I

Hello.  I only have one environment.

 

This morning, I tried creating a simple one-step flow and tried sharing that with the user and experienced the same thing.

Helpful resources

Announcements
MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

Top Solution Authors
Users online (66,423)