cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
justingraff
Regular Visitor

Salesforce connector will not create record

I am having a problem with record creation in Salesforce. The connector is setup and is validated and when adding the "create record" step. The fields in power automate populate but and fill out fine but when the flow runs it always returns this error.flow error.JPG

It is not missing any fields (I have gone into the UI in Salesforce and filled out the exact same fields and it creates a record just fine. I have tried this going to several different tables and always get the exact same error. I also tried removing the step and re-adding it but still get the same error. Any ideas?

 

 

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Power automate tips 768x460 v2.png

Restore a Deleted Flow

Did you know that you could restore a deleted flow? Check out this helpful article.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

Users online (2,352)