cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Advocate I
Advocate I

Send Email Error

I am recieving this error in a flow where i am trying to send an email. This flow was able to send an email a few hours ago and now it wont send any emails anywhere in the flow, even after some testing.

 

InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'Send_an_email_2' inputs at line '1' and column '1966': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_office365_1']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_office365_1' doesn't exist, available properties are 'shared_sharepointonline'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.
 
Anyone know whats up with this? Is this something wrong that I need to fix or is it a microsoft-side issue?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Send Email Error

Hi @SamtecBrandonY ,

 

I guess you have this error after adding a SharePoint-related action based on the original Flow configuration.

You could export the Flow first and then re-import it as a new Flow so that the problem can be solved.

Please take a try and feel free let me know if issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Re: Send Email Error

Hi @SamtecBrandonY .

We'd really need more information on this. Pictures of your Flow and your connections please.

What I take from the error is this:

'shared_office365_1' doesn't exist

Is 'shared_office365_1' the name of an account you are using as a connection perhaps, does it exist?

Can you recreate the connection to the connector if this is the issue ... please post pictures so we can best assist.

 

If you have found my post helpful, please mark thumbs up.

Any other questions, just ask.

Thanks, Alan


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Flownaut!


Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Send Email Error

Hi @SamtecBrandonY ,

 

I guess you have this error after adding a SharePoint-related action based on the original Flow configuration.

You could export the Flow first and then re-import it as a new Flow so that the problem can be solved.

Please take a try and feel free let me know if issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (10,208)