cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SamtecBrandonY
Advocate I
Advocate I

Send Email Error

I am recieving this error in a flow where i am trying to send an email. This flow was able to send an email a few hours ago and now it wont send any emails anywhere in the flow, even after some testing.

 

InvalidTemplate. Unable to process template language expressions in action 'Send_an_email_2' inputs at line '1' and column '1966': 'The template language expression 'json(decodeBase64(triggerOutputs().headers['X-MS-APIM-Tokens']))['$connections']['shared_office365_1']['connectionId']' cannot be evaluated because property 'shared_office365_1' doesn't exist, available properties are 'shared_sharepointonline'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.
 
Anyone know whats up with this? Is this something wrong that I need to fix or is it a microsoft-side issue?
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-bacao-msft
Community Support
Community Support

Hi @SamtecBrandonY ,

 

I guess you have this error after adding a SharePoint-related action based on the original Flow configuration.

You could export the Flow first and then re-import it as a new Flow so that the problem can be solved.

Please take a try and feel free let me know if issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
AlanPs1
Resident Rockstar
Resident Rockstar

Hi @SamtecBrandonY .

We'd really need more information on this. Pictures of your Flow and your connections please.

What I take from the error is this:

'shared_office365_1' doesn't exist

Is 'shared_office365_1' the name of an account you are using as a connection perhaps, does it exist?

Can you recreate the connection to the connector if this is the issue ... please post pictures so we can best assist.

 

If you have found my post helpful, please mark thumbs up.

Any other questions, just ask.

Thanks, Alan


Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Flownaut!


v-bacao-msft
Community Support
Community Support

Hi @SamtecBrandonY ,

 

I guess you have this error after adding a SharePoint-related action based on the original Flow configuration.

You could export the Flow first and then re-import it as a new Flow so that the problem can be solved.

Please take a try and feel free let me know if issue still exists.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

Microsoft Build 768x460.png

Microsoft Build is May 24-26. Have you registered yet?

Come together to explore latest innovations in code and application development—and gain insights from experts from around the world.

May UG Leader Call Carousel 768x460.png

What difference can a User Group make for you?

At the monthly call, connect with other leaders and find out how community makes your experience even better.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

Users online (1,454)