cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Hayes3d
Level 8

SharePoint Connector on premise - Different dynamic content?

Using SharePoint online site collection, as you can see in this screenshot, there is a value called Identifier which I can place into the field to get the file content of the triggered file.

SPO-FileIdentifier.png

 

When I do the same thing with SharePoint on premise though, Identifier is missing as well as Folder Path. Without either of them I cannot pass the correct value. *Note* I have to enter the library name manually otherwise I get a bad gateway error, it won't auto populate for "File" actions but it works just fine for "List" actions. I have also tried modifying "Folder" to be blank or selecting the library, no difference in the result. 

Gateway-MissingFileIdentifier.png

 

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: SharePoint Connector on premise - Different dynamic content?

Hi @Hayes3d ,

 

Basically, there is no difference between SharePoint Online and On-Premise in the configuration of the action.

This is because you did not select Library Name from the drop-down list, but instead entered the custom value, so the related Dynamic Content may not be displayed.

 

You could solve the problem in two ways:

  • It is possible that Dynamic content is hidden, click See more to display all Dynamic content, and set "Limit Columns by View" to "Use all columns".

3.PNG

  • Or use Expression directly to get File Identifier, as below:

4.PNG

Please take a try.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Hayes3d
Level 8

Re: SharePoint Connector on premise - Different dynamic content?

Hello Barry,

 

Thank you for your suggestions, I still cannot get it to work.  Wondering if you have an on premise SP2013 farm to test this with? I have tested this with 2 SP2013 farms and 1 SP2016 farm. I have also tested with Prod and QA data gateways. I get the same result for all of them. I have tried to use fiddler on the gateways as well as ProcMon to try and see what is getting sent/received and I can't really see anything. Going to check ULS logs now see what I can find there.

Here are the results of your suggestions.
columnviews.pngCan't enumerate library fields due to custom value?enumerate-folders.pngWon't enumerate doc librariesexpression.pngCustom identifier expressionexpression-error.pngResult of custom expression

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons in April

Read the announcement for more information!

firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,763)