cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

SharePoint - Power Automate move file from one library to another NOT deleting source file

Hi,

 

Flow setup to move file from one SharePoint library to another is not working as expected - this copies the file and NOT deleting the file from source folder.

This was working fine until 2 days back.

Anyone else is facing this issue with Move action?

 

Any help would be much appreciated.

 

Thanks,

Nowshad

4 REPLIES 4
Memorable Member
Memorable Member

@Nowshad what is the error ? please share screenshots.

There is no error. Workflow runs successfully, but it is not removing the moved document from source folder.

 

Thanks,

Nowshad

Memorable Member
Memorable Member

@Nowshad just see the flow history, select any one instance you should be able to see the inputs and outputs at each action. Only debugging will help.

I think I was not clear before. I have checked the history and input/output everything looks correct and no error.

Helpful resources

Announcements
Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (82,153)