cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

Hi,

 

So I have a flow setup when I recieve a message from Outlook in a specfic inbox with a subject beginning with a specific word it will trigger the flow and get added to the SP list. The setup is faily simple, any help to remediate this issue would be greatly appreciated.

 

Thanks!

 

Error Receiving: 

 

{
"status": 400,
"message": "Invalid text value.\n\nA text field contains invalid data. Please check the value and try again.\r\nclientRequestId: b0bd4282-35b7-41eb-8ae3-316db4e59200\r\nserviceRequestId: 3081d49e-d0f4-8000-5df5-e15a084da723"
}
 
Screenshot of Flow setup:
 
flow.JPG
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User II
Super User II

Re: Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

This error is usually from when you're trying to add the wrong content type to a SharePoint List column. The easiest way aorund this is to probably change all of the List columns to "multi-line text," but from your screenshot the issue is probably either the BodyPreview or CC columns. 

So, I'd verify that your column content types are set appropriately - you probably have a multi-line text item assigned to a Single Line of Text column.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Super User II
Super User II

Re: Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

This error is usually from when you're trying to add the wrong content type to a SharePoint List column. The easiest way aorund this is to probably change all of the List columns to "multi-line text," but from your screenshot the issue is probably either the BodyPreview or CC columns. 

So, I'd verify that your column content types are set appropriately - you probably have a multi-line text item assigned to a Single Line of Text column.

View solution in original post

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

Hi @samwu ,

 

What are the column types included in the list?

 

I have made tests by setting the column type of BodyPreview to both Multiple lines of text and single line of text, and both are working successfully.

 

By the way, I assume CC column is of type single line of text.

 

To narrow down the issue, please check the column types and try again with it.

 

Best regards,

Mabel

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Regular Visitor

Re: Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

Hi Mabel,

 

Thanks for your help, I was able to make the columns in the library all set at "Multi-line" text. So far the flow has been working fine once I did that.

Highlighted
Regular Visitor

Re: Simple Flow: 400 Error not sure what's causing this bug. Please help!

Thanks Brad,

 

I was able to make all the columns to Multi-line. And so far the flows have been working fine. Thanks for your help!

Helpful resources

Announcements
firstImage

Super User Program Update

Three Super User rank tiers have been launched!

firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (8,980)