cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
lee-martin
Post Prodigy
Post Prodigy

The specified object was not found in the store - when trying to send an email

I'm getting the following error when trying to send an email through PA

 

The specified object was not found in the store., The process failed to get the correct properties.
clientRequestId: c032f711-b19a-49e5-8e7b-1540ff7d51b8
serviceRequestId: 53ef2436-2edb-9e25-176f-bffa7a2277ab
 
I'm using "Send an email from a shared mailbox (V2)"
I've set the email to be sent via a service account.
 
It fails as per the above error message.  However it was working when originally using a personal account to send the emails from (not mine) - this is an update to that functionality  
 
I thought it might be because I created the flow/solution using my personal account in dev, then uploaded it still using my personal account into Test. I tried creating a new version of the flow using the Service Account account, but that didn't work.
 
 
Can anyone point me in the right direction?
 
Thanks
Lee
 
 
 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
lee-martin
Post Prodigy
Post Prodigy

Error turned out to be the Mailbox not authorising the service accounts to send email

View solution in original post

9 REPLIES 9
lee-martin
Post Prodigy
Post Prodigy

I've noticed from playing around with a few things, that the Service Account might not be authorised to send emails from the specified mailbox

 

Could that cause this error?

lee-martin
Post Prodigy
Post Prodigy

Error turned out to be the Mailbox not authorising the service accounts to send email

v-liwei-msft
Community Support
Community Support

Hi @lee-martin 

 

Glad to see you solved the problem. 

You could mark your answer/solution as a 'Solution' to allow more people with the same problem to solve their own problem as quickly as possible. Thank you so much! ! !

 

Best Regards,

Levi

grantreid
Resolver I
Resolver I


@lee-martin wrote:

Error turned out to be the Mailbox not authorising the service accounts to send email


 Was this a setting on the mailbox itself or a tenant level option?

Hi @lee-martin 

 

It w ould be good if you could post how you authorize the service.

This should be done with each user account (1-1,000,000,000)...wouldn't it be better automatically?

 

Look this (but don't is enough):

https://www.nucleustechnologies.com/blog/how-to-grant-permissions-to-other-office-365-mailboxes/

 

Thanks 👍

@RamiroMatos 

 

We did not authorize the service, we changed how the flow worked

Hi @lee-martin 

 

Could you comment, how did you change the flow, maybe some reference (URL) that I could leave and share, to give as a solution to the problem initially indicated.

 

Thanks

billbledsoe
New Member

@lee-martin Could you please share how you specifically modified the flow? We continue to see this error even after trying the "copy the flow and run that" solution that had been proposed in other "solutions" listed in the community.
 @v-liwei-msft this really isn't a "solution" as it does not provide details on what the user did to resolve the issue. Is there a way that we can have an actual solution posted please? 
Thanks!

respinosa
Frequent Visitor

Hi @lee-martin , could you provide details as to how you resolved this?

Thanks!

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Users online (3,724)