cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

UI flows Unattended - Session Issue

Hello Community,

I create a UI flow and added this in a separate flow. I set this flow on recurrence and then logged out from my system.

After I logged in again I saw the flow failed to run. However the ui flow run mode used in this flow was "unattended".

I got this following error:

Cannot create new session to execute unattended run.
I have only one session on my system.

The gateway is working all good, as when I run the flow in test mode it goes successful.

Anyone please tell me the possible reason. How can I run this flow unattended ?

 

Regards

Hunain

10 REPLIES 10
Anonymous
Not applicable

Same issue here, unfortunately.

rmncmatos
Regular Visitor

@Anonymous @Anonymous Did any of you manage to address this issue on your end?

thiagospassos
New Member

Same thing here 🤨

BharathReddyS
New Member

We are also facing the same issue. Any fix or solution would be appreciated.

Are you still facing this issue ?

HR
Frequent Visitor

I have the same issue

elaaboum
Microsoft
Microsoft

Hi HR,

- Are all your unattended runs failing due to this error ?

- which version of PAD do you have ?

- could you provide the run Id ? (to get the run id, see the screenshot below, (you open the flow that has failed))

runId.jpg

HR
Frequent Visitor

hi elaaboum thank you for your reply. 

 

- Are all your unattended runs failing due to this error ?

Yes I am only able to run the attended Flows. My colleagues with the same licence are able to run an unattended flow. 

- which version of PAD do you have ?

I have version 2.14.217.21314 installed

HR_0-1638466261202.png

 

- could you provide the run Id ? (to get the run id, see the screenshot below, (you open the flow that has failed))

This is my run ID:  "x-ms-run-id""bcaea1f5-9553-ec11-8c62-002248811951",

HR_2-1638466447456.png

 



 

elaaboum
Microsoft
Microsoft

Thanks HR for your quick response,

 

I am not able to find the logs of your run, I guess it is an old one (performed more than 30 days ago) or because you are not sharing your logs with us.

 

Could you please perform a new unattended run, provide its run Id and share the logs with us (private message to me).

you can find the logs in the following path: %programdata%\Microsoft\Power Automate\Logs

 

Thanks,

 

HR
Frequent Visitor

I send you a PM. Thank you for your help.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Users online (2,415)